Ebben az évben a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonság hideg mélységeibe merülünk alá. Mit tesznek majd a következő évek az automizált biztonság asztalára? Vajon áldás vagy átok a szakmánk számára a gépek mindentlátó szeme és precíz gondolkodása? Alaposan megnézzük az egyenlet emberfaj és gépfaj oldalát az esemény két napja alatt. A világ legjobb kiberbiztonsági szakértői mellett az ITBN CONF-EXPO 2017 etológusok és pszichológusok segítségét kérte, hogy segítsenek eligazodni a probléma megértésében. Csányi Vilmos a világhírű humán etológus hat év után tér vissza az eseményre. 2011-es előadására az eddigi ITBN-ek legérdekesebb programjaként emlékszünk. Csányi Vilmos legújabb könyvében leírt gondolatairól beszél majd: a mesterséges intelligencia és az ember kapcsolatáról.

A KÜRT 2017-BEN IS RÉSZTVEVŐJE AZ ITBN-NEK

A szeptember 20-21-i eseménynek idén is a Groupama Aréna ad otthont, ahol a KÜRT kiállítói standdal és összesen négy On the Crowd előadással várja látogatóit az alábbi témakörökben:

  1. nap:

 

  • A KÜRT kalózai: Az L. törvény átka (A megoldás: SeConical)

Előadó: Kótai Szabolcs,

Információbiztonsági szakértő

————————————–

 

  • A KÜRT kalózai: Ismeretlen GDPR vizeken

Előadó: Hámor Endre,

Adatvédelmi Kompetencia központ vezető

  1. nap:

 

  • A KÜRT kalózai: Kézben tartott kockázatok a világ végén is (SeCube IT GRC)

Előadó: Tóthmajor Máté,

Termékfejlesztési vezető, CISSP, CISM, CISA

————————————–

 

  • A KÜRT kalózai: A holt naplófájlok kincse (LogDrill)

Előadó: Tilesch Ferenc

Kutatás-fejlesztési vezető

 

MIÉRT ÉRDEMES KILÁTOGATNI STANDUNKHOZ?

 

  • SeConical termékbemutató: nehézségek nélkül megfeleltetheti szervezetét a törvényi előírásoknak.

 

  • A KÜRT széleskörű információbiztonsági megoldásokat kínál közép- és nagyvállalatok, létfontosságú rendszert üzemeltetők, valamint állami és közigazgatási szervezetek számára. Módszereinkkel előre jelezhetőek és megelőzhetőek az informatikai katasztrófák, továbbá biztosított a jogszabályi és az aktuális Hatósági elvárások követése, adatszolgáltatása.

 

  • Megismerheti a SeCube termékünk újdonságait.

 

  • Kérdőívünk kitöltésével ingyenes online SeCube hozzáférést nyerhet a 2017-es évre, mellyel a szervezete előállíthatja az állami és önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. L. törvény (Ibtv.), valamint a létfontosságú rendszerek és létesítmények azonosításáról, kijelöléséről és védelméről szóló 2012. évi CLXVI törvény (Lrtv.) megfeleléshez szükséges Hatósági exportokat.

REGISZTRÁCIÓ: WWW.ITBN.HU

A regisztráció idén is ajánlásos, azaz minden új résztvevőnek referenciát kell kérnie tőlünk. Ezt megtehetik a következő e-mailen: marketing@kurt.hu.

Kategóriák: SeCube Hírek