A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. 26 éve van jelen az informatikai piacon. Az informatikai katasztrófák következményeinek felszámolására; a katasztrófák, visszaélések, rendszerproblémák megelőzésére kínálunk innovatív megoldásokat. Adatmentés üzletágunk a világ egyik vezető szaklaborja elismert adatmentési technológiával, évi több mint 3 000 adatmentéssel. Információmenedzsment üzletágunk a hazai piac egyik meghatározó játékosa, több száz sikeresen végrehajtott információbiztonsági projekt tapasztalatával. Incidens menedzsment csoportunk egyedülálló tudással és saját fejlesztésű megoldásokkal bír az etikus hackelés, logelemzés és hálózati nyomozás területén.

Portfóliónk világszerte sikerrel állja meg a helyét, aminek egyik fő letéteményese a cég innováció iránti elkötelezettsége. Adatmentés know-how-nkat megvásárolta a vietnámi és egyiptomi állam, információbiztonsági szolgáltatásainkat az EU tagállamoktól a Közel-Keletig veszik igénybe ügyfeleink. Évente több százmillió forintot költünk kutatás-fejlesztésre, jelenleg is nagy volumenű, világszínvonalú projekteken dolgoznak szakembereink.

A KÜRT megalakulása óta nyereségesen működő vállalkozás, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Szakmai munkánkat, innovációinkat, HR politikánkat és CSR tevékenységünket számos elismeréssel díjazta a szakma itthon és külföldön egyaránt.