A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon. Az informatikai katasztrófák következményeinek felszámolására; a katasztrófák, visszaélések, rendszerproblémák megelőzésére kínálunk innovatív megoldásokat.

Információmenedzsment üzletágunk a hazai piac egyik meghatározó szereplője. A saját termékeink folyamatos fejlesztése mellett, főbb szakterületeink közé tartozik többek között a kockázatelemzés, projekt minőségbiztosítás, valamint széleskörű információbiztonsági tanácsadás.

Incidensmenedzsment csoportunk egyedülálló tudással és saját fejlesztésű megoldásokkal bír az etikus hackelés területén. Szakembereink a CEH képesítés mellett több hivatalos vizsgával is rendelkeznek. Kiemelkedő szaktudásunknak és saját fejlesztésű módszertanunknak köszönhetően az elmúlt években több száz sikeres információbiztonsági projektet hajtottunk végre. Az etikus hackelés szolgáltatásunk célja a problémák megelőzésével támogatni az információbiztonság kívánt szintjének elérését.

A KÜRT portfóliója világszerte sikerrel állja meg a helyét. Adatmentés knowhow-nkat megvásárolta a vietnámi és egyiptomi állam, információbiztonsági szolgáltatásainkat az EU tagállamoktól a Közel-Keletig veszik igénybe ügyfeleink.

A KÜRT megalakulása óta nyereségesen működő vállalkozás, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Szakmai munkánkat, HR politikánkat és CSR tevékenységünket számos elismeréssel díjazta a szakma itthon és külföldön egyaránt.