SeCube - The Ultimate IT GRC Software

Az információbiztonság korunk egyik legnagyobb gazdasági és technikai kihívása. Az információ megszerzése vagy megóvása kulcskérdéssé vált. Ha már az amerikai Demokrata Párt számítógépein is másfél évig ténykedhettek a hackerek, ha már a Twitter-főnök jelszavát is ellophatták, ha már az űrállomáson is vírust találnak, akkor nekünk is érdemes odafigyelnünk az informatikai rendszereinkre. Érdemes éberebbnek lennünk.

Ezzel a központi kérdéssel foglalkozott többek között a 2016. szeptember 27-28-án megrendezett Informatikai Biztonság Napja, vagyis az ITBN CONF-EXPO. A rendezvényen a számos kiállító mellett a KÜRT Zrt. is képviselte magát. Az információbiztonságról nem lehet eleget beszélni, de ami ennél is fontosabb tenni kell érte. A kiállítói standunkoz ellátogató érdeklődőkkel igyekeztünk megosztani a hosszú évek alatt felhalmozott tapasztalatainkat és szakmai álláspontunkat. Emellett a közönséget meginvitáltuk saját fejlesztésű, SeCube IT GRC szoftver termékünk bemutatóira, melyet szűkebb körben, a kiállítói térben tartottunk meg.

 

Tóthmajor Máté, Termékfejlesztési vezető, CISSP, CISM, CISA

 

Tóthmajor Máté, a KÜRT Információmenedzsment üzletágának Termékfejlesztési vezetője, Kockázatarányos védelem a CISO kezében, avagy mitől gurul a SECurityCUBE? – címmel mutatta be a szoftver legfontosabb moduljait.

 

 

A CompBartal László, Kompetenciaközpont Vezető, CISA, CISMliance Kompetencia Központ vezetője, Bartal László pedig megmutatta, hogy az állami és létfontosságú szervezetek számára néhány kattintás a törvény által előírt feladatok és követelmények előállítása.

 

Aki lemaradt az előadásokról vagy esetleg részese volt, de szívesen megnézné újra, ide kattintva teheti meg.

Számunkra igazán élvezetes két nap volt, reméljük, akik ellátogattak standunkhoz szintén értékes információval gazdagodtak.

Kérdését vagy észrevételeit ossza meg velünk a marketing@kurt.hu címen.

Kategóriák: SeCube Hírek